dijous, 7 de maig de 2020

#JOEMQUEDOACASA

La setmana passada van girar les propostes entorn de casa nostra. Si recordeu vau omplir una enquesta on contestàvem quantes habitacions tenia casa nostra, quantes finestres, quants lavabos.... Aquí us deixo un recull de totes les respostes, felicitats per la feina!! Ja veureu quantes coses tenim en comú en totes les cases!

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: VIUS EN UNA CASA O UN PIS?. Nombre de respostes: 13 respostes.
La majoria dels gegants i gegantes viuen en una casa, si us fixeu, la barra del PIS és més llarga que la de la CASA


Els gegants i les gegantes  que viuen en un pis, viuen a diferents plantes, però si us fixeu es repeteix dues vegades la planta 2 i els baixos.

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: SI VIUS A UNA CASA, QUANTS PISOS TÉ?. Nombre de respostes: 6 respostes.
Els gegants i les gegantes que viuen en una casa majoritàriament tenen una casa de dues plantes.

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: TENS BALCÓ, TERRASSA O PATI?. Nombre de respostes: 13 respostes.

De totes les cases o pisos que vivim, el color blau és la quantitat de gegants i gegantes que tenen balcó, terrassa o pati. La part vermella són els que no en tenen.

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: COMPTA QUANTES FINESTRES TÉ CASA TEVA. Nombre de respostes: 13 respostes.
Si comptem finestres, la majoria en tenim 8, mireu que llarga és la barra de les 8 finestres!

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: COMPTA QUANTES HABITACIONS TÉ CASA TEVA. Nombre de respostes: 13 respostes.
I si ara comptem habitacions, la majoria en tenim 3!

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: QUANTA GENT VIU A CASA TEVA? COMPTA'T A TU. Nombre de respostes: 13 respostes.

La majoria dels Gegants i Gegantes som 3 a casa, és el color vermell, seguit pels que són 4 a casa (color taronja), estan empatats els que són 2 i 5 a casa (colors verds i blau)

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: QUANTS LAVABOS TÉ CASA TEVA?. Nombre de respostes: 13 respostes.

Si comptem lavabos, el color vermell torna a guanyar, la majoria tenim 2 lavabos a casa, seguit pels que en tenen 1 (colors blau) i després els que en tenen 3 (taronja).

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: DE QUIN COLOR SÓN LES PARETS DE LA TEVA HABITACIÓ. Nombre de respostes: 13 respostes.

De quin color són les parets de les nostres habitacions? doncs hi ha moltes respostes diferents, però tenim en comú que la majoria tenim alguna paret blanca.

I el què més ens agrada? Doncs també hi ha respostes per tot, però guanyen les nostres habitacions i els patis!

Bona feina Gegants!! Ens ha quedat un treball xulíssim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I per començar....una llavor.

Primer dia d'escola, primera sorpresa/repte: En Bernat (un follet) ens ha demanat que plantem i cuidem unes petites llavors. Ho aconsegu...