dilluns, 16 de març de 2020

DE COLÒNIES A CAN FOIX!!


Quines colònies més divertides!! heu notat que teniu indis i índies a casa oi?

Les colònies van començar coneixent a la Mònica, la Llarina i la Míriam, les nostres monitores que ens acompanyarien aquests 2 dies a Can Foix. Ens van portar a una part de la casa plena de pedretes i amb unes muntanyes que només veure-les els Estornells i Gegants van començar a escalar-les!


 

Vam esmorzar i vam conèixer al Núvol lleuger, un indi que buscava pedres màgiques per tal que l'Àliga Roja pogués fer el ritual per la nit. Ens vam preparar per ser indis tot fent-nos una corona amb ploma. 

 Vam anar a dinar i vam tenir temps lliure abans d'anar a fer el primer joc de pistes seguint a l'Indi Peus Grossos. Cada lloc on anàvem hi havia un joc ben divertit per fer! futbol sense peus, aixecar una ampolla, una cabana amb el paracaigudes...


  


 


 

Quan ja vam acabar tots els jocs, vam anar a passejar per l'entorn de Can Foix i vam recollir farigola. En vam trobar moltíssima i amb ella vam fer bossetes d'olor.
Vam anar a sopar: sopa i croquetes ja pensant en el joc de nit, n'hi havia que ja el volien fer abans d'anar a sopar!! vam agafar les llanternes i vam anar a buscar estrelles i plomes per portar-les a l'Àliga Roja. La vam trobar fent un ritual, però necessitava tenir més ingredients per convertir-nos en indi! vam trobar els pedres al sorral, eren lluminoses i boniques, però si els tocàvem es convertien en pedres normals i corrents. Vam quedar amb l'Àliga Roja que l'endemà ens convertiria en indis de veritat!


 


Quan vam acabar, vam anar cap a les habitacions. Rentar mans, dents i pijama... no us ho creureu però tots es van adormir de seguida i ningú es va despertar! Estàvem molt cansats i cansades! quin dia més ple d'emocions!

A les 8 tothom estava de peu! vam anar a esmorzar: pa amb pernil i magdalenes i cap a trobar els ingredients que ens havia demanat l'Àliga: pedres, pals, herbes aromàtiques, pinyes... l'Àliga ens va venir a buscar i vam fer el ritual per convertir-nos en indis. Va funcionar! vam poder tocar totes les pedres màgiques.


 


 Convertits en indis i índies vam anar a dinar macarrons, carn arrebossada i gelat, abans de marxar les monitores ens van donar un collaret de pedres màgiques.


Ja era l'hora de marxar i molt cansats i cansades ens vam acomiadar de les monitores. Hau Can Foix!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Artteràpia

Avui hem fet la primera part del taller d’artteràpia. El Víctor ens ha explicat una història de colors i ens ha fet una proposta molt intere...