divendres, 6 de març de 2020

8 DE MARÇ, ENS INSPIREM EN DONES PINTORES

Aquesta setmana ens inspirem en les dones pintores per celebrar el 8 de març, dia de la dona. Cada dia d'aquesta setmana hem pintat una obra d'art basant-nos en la pintura o l'escultura d'una dona artista.

Dilluns ens vam fixar en la Niki de Saint Phale, nascuda a Fraça. Vam mirar les seves pintures i escultures, vam veure que li agradava pintar amb colors ben vius i vam agafar de model la del seu Rinoceró. El vam pintar amb retoladors.
Dimarts ens vam inspirar amb la Yayoi Kusama, japonesa. Pinta les seves obres i escultures amb punts! ens va encantar, vam inspirar-nos en la seva obra Papallona, vam fer els punts amb pintura i ditadetes.

Dimecres vam veure les màscares de la Maruja Mallo de Galícia i ens vem inspirar en elles per crear la nostra amb ceres de colors.Dijous vam conèixer l'obra de la Sonia Delaunay d'Ucraina, pintava amb formes geomètriques. Vam inspirar-nos en la seva obra Cercles. Vam fer el fons amb ceres i vam enganxar paper de seda rodó.Divendres ens vam fixar en la Georgia O'Keeffe, li agradava molt la natura i pintar amb aquareles. Vam agafar d'inspiració la seva obra l'Albada.
Ens ha encantat dedicar aquesta setmana a dones artístes i poder conèixer tot el que feien amb la pintura i l'escultura. Hem acabat la setmana fent una petita exposició de la nostra inspiració. Aquí teniu el procés i com ens ha quedat finalment l'exposició!

Esperem que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La conferència d'en Marc

En Marc sempre ens ha dit que de gran volia ser policia. Doncs avui ens ha explicat el perquè. Ens ha ensenyat com és aquest cos de segureta...