divendres, 6 de març de 2020

8 DE MARÇ, ENS INSPIREM EN DONES PINTORES

Aquesta setmana ens inspirem en les dones pintores per celebrar el 8 de març, dia de la dona. Cada dia d'aquesta setmana hem pintat una obra d'art basant-nos en la pintura o l'escultura d'una dona artista.

Dilluns ens vam fixar en la Niki de Saint Phale, nascuda a Fraça. Vam mirar les seves pintures i escultures, vam veure que li agradava pintar amb colors ben vius i vam agafar de model la del seu Rinoceró. El vam pintar amb retoladors.
Dimarts ens vam inspirar amb la Yayoi Kusama, japonesa. Pinta les seves obres i escultures amb punts! ens va encantar, vam inspirar-nos en la seva obra Papallona, vam fer els punts amb pintura i ditadetes.

Dimecres vam veure les màscares de la Maruja Mallo de Galícia i ens vem inspirar en elles per crear la nostra amb ceres de colors.Dijous vam conèixer l'obra de la Sonia Delaunay d'Ucraina, pintava amb formes geomètriques. Vam inspirar-nos en la seva obra Cercles. Vam fer el fons amb ceres i vam enganxar paper de seda rodó.Divendres ens vam fixar en la Georgia O'Keeffe, li agradava molt la natura i pintar amb aquareles. Vam agafar d'inspiració la seva obra l'Albada.
Ens ha encantat dedicar aquesta setmana a dones artístes i poder conèixer tot el que feien amb la pintura i l'escultura. Hem acabat la setmana fent una petita exposició de la nostra inspiració. Aquí teniu el procés i com ens ha quedat finalment l'exposició!

Esperem que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Artteràpia

Avui hem fet la primera part del taller d’artteràpia. El Víctor ens ha explicat una història de colors i ens ha fet una proposta molt intere...