dimecres, 20 de novembre de 2019

ELS EXTRATERRESTRES

Divendres passat el Martí ens va parlar sobre els extraterrestres. Ens va explicar que la galàxia que és molt gran i que la terra està al sistema solar, es diu així perquè hi ha el sol. Ens va parlar dels planetes i que de moment cap científic ha trobat vida a cap altre planeta, tot i que han descobert un planeta bessó de la terra que es pensen que potser hi ha aigua, però no ho saben perquè està molt i molt lluny! encara no hi podem arribar amb cap coet.Ens va explicar que el curiosity és un robot que ha arribat a mart i que els sembla que ha trobat gel. Els científics ho estan investigant.


Ens va parlar també de l'Area 51, que està a Nevada als Estats Units, allà hi ha uns investigadors que miren el cel esperant trobar algun ovni, de moment però, segueixen sense trobar-ne cap, tot i que hi ha alguna fotografia que ho sembla.


Per acabar, ens va ensenyar molts contes que parlaven dels extraterrestres i de l'espai, així com llibres d'informació. També ens va portar un photocall que era un extraterrestre del planeta que s'havia inventat! Ens va agradar molt!!

Gràcies Martí!

1 comentari:

  1. Molt interessant i l'astrofísic que ha fet la dissertació molt guapo i eixerit. Bravo Martí.

    ResponElimina

La conferència d'en Marc

En Marc sempre ens ha dit que de gran volia ser policia. Doncs avui ens ha explicat el perquè. Ens ha ensenyat com és aquest cos de segureta...