divendres, 4 d’octubre de 2019

UNA COSSETÀNIA DE RECICLATGE!

Segur que molts i moltes us ho han explicat, segur que molt i moltes us ho han dit.. a partir de la setmana del medi va sorgir una idea ben engrescadora a la classe de genants i gegantes.

Parlàvem en rotllana sobre com reutilitzar els objectes, com donar un nou ús a les coses. Van sortir diferents idees (fer joguines, fer invents com feiem a l'espai d'art l'any passat, utilitzar els objectes fet servir per fer emmagatzematge per la classe, joguines per l'escola...) i de cop se sent un gegant que diu:

- podriem fer l'escola Cossetània amb material recilcat!

- síiiiii -van contestar tots i totes

Així va començar la nostra idea de fer l'escola amb material recilcat. No seria fàcil doncs havíem de pensar com utilitzar el material, saber quantes coses necessitaríem i sobretot com fer-les!

Van sorgir diferents idees: fer els arbres amb paper de WC, l'escola serien caixes grans, les porteries podrien ser canyetes.... vam fer una llista amb tot el que necessiàvem.

Ens vam organitza per grups d'especialistes: el grup dels arbres, el grup de les taulades, el grup de les façanes, el grup de les porteries i cistelles, el grup d'enganxar els troncs....

Vam sortir al pati unes quantes vegades per veure i fixar-nos bé en diferents aspectes de l'escola: quants arbres hauriem de fer? quantes porteries? quantes cistelles? l'escola té xemeneia? havíem de fer els arbres més alts o més baixets que l'edifici de l'escola? i les cistelles de bàsquet?

Ha estat un treball molt engrescador! si encara no l'heu vist no podeu perdre-us-ho! la tenim exposada davant de la classe!! Us deixo unes quantes fotografies de tot el procés!!

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Artteràpia

Avui hem fet la primera part del taller d’artteràpia. El Víctor ens ha explicat una història de colors i ens ha fet una proposta molt intere...