divendres, 4 d’octubre de 2019

SETMANA DEL MEDI AMBIENT

La setmana passada vam conèixer diferents maneres de cuidar al nostre planeta. Vam arribar a la conclusió que és molt important aprendre a reciclar cada cosa al seu lloc! A la classe hem posat un contanidor de plàstic per poder llençar els envasos com acl, així com seguir utilitzant el contenidor blau pel paper.


Com que ens agradava tant aquest tema vam aprendre què eren les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar. Vam conèixer diferents formes de fer-ho i ens vam adonar, perquè no dir-ho, que els gegants i gegantes ho feiem molt bé.


Durant la setmana, vam fer jocs de recicletge, vam adonar-nos que portem carmanyoles i boc&roll per deixar de fer servir plàstics (reduin), vam adnar-nos que molt pots on guardem coses de l'aula i safates o la bústia que hem fet eren fetes amb material reulitiltzat i que a la classe quan llançavem la brossa reciclavem!

                                      
Segur que la Terra estarà, com diuen els gegants i gegantes, molt contenta! us deixo l'enllaç de la cançó les 3R del Pot Petit que hem estat escoltant aquests dies!

https://www.youtube.com/watch?v=gNC9nrQ5aQA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Artteràpia

Avui hem fet la primera part del taller d’artteràpia. El Víctor ens ha explicat una història de colors i ens ha fet una proposta molt intere...