divendres, 25 d’octubre de 2019

L'ARC DE SANT MARTÍ

Us heu adonat que últimament es veuen arcs de Sant Martí? sabeu que es poden fer arcs de sant Martí sense que calgui que estigui plovent?  Sabeu que es poden fer els colors de l'arc només amb tres colors?? diuen que hi ha un follet que posa un tresor ple de monedes sota de l'arc!

Totes aquestes preguntes van sortir l'altre dia desprès de fer un experiment amb colors a la taula de llum. Vam investigar com podríem fer els colors de l'arc només amb tres colors: vermell, blau i groc. Vam pensar que potser barrejant-los sortirien i així va ser! Semblava màgia!


A partir d'aquí tot van ser preguntes, algunes les podíem resoldre i d'altres encara n'haurem de fer més investigació. Estarem uns dies mirant què passa amb la llum, sabent que és la foscor i perquè ens fa tanta por i mirarem d'esbrinar si és veritat que hi ha un follet entremaliat sota l'arc de Sant Martí, tenim diversió i coneixements assegurats!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Artteràpia

Avui hem fet la primera part del taller d’artteràpia. El Víctor ens ha explicat una història de colors i ens ha fet una proposta molt intere...