dijous, 20 de juny de 2019

BON ESTIU CARGOLS!!

Els nostres 33 cargols ja han marxat de vacances! Ahir vam anar després del pati al parc de la torre d'Enveja. Vam triar un lloc ben acollidor, sota dels arbustos i amb una ombreta ben agradable.


Teníem moltes ganes de deixar-los en llibertat, ja que sabem perfectament que on millor estan els animals són lliures. Ara en Treubanya i els seus amics ja poden passejar per Vilanova tranquilament.


Mentre s'allunyàven cap a sota de les plantes vam cantar la cançó del cargol treubanya i d'aquesta manera ens vam acomiadar dels nostres amics que ens han acompanyat tot el tercer trimestre.


Els hi vam agraïr totes les coses que ens havíen ensenyat: la seva digestió, les seves parts, com es desplacen, què mengen... no cal dir que eren els cargols més ben alimentats de la història!


Aquest comiat ens va servir per recordar moltes coses, vam aprendre què significa la paraula anècdota i en vam recordar moltes: com es volien posar a la meva tassa, com s'enfilaven al ratolí de l'ordinador, el dia que la Laia va trobar un cargol sota la seva taula, el dia que l'Iker i l'Arnau en van trobar un al seu penjador, el dia que vam descobrir que als cargols els hi agradava una miqueta el sushi... D'aquesta manera ens hem acomiadat d'ells amb molta pena però també molt contents perquè ara faran el seu camí... i a nosaltres els Estornells encara ens queda un dia per acomiadar-nos, que com els cargols, ja ens hem fet molt grans!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I per començar....una llavor.

Primer dia d'escola, primera sorpresa/repte: En Bernat (un follet) ens ha demanat que plantem i cuidem unes petites llavors. Ho aconsegu...