dimarts, 2 d’abril de 2019

ENS VISITEN EN CRIC I EN CROC!

Aquest dilluns vam tenir la visita a la classe d'en Cric i en Croc! no sabeu qui són? doncs són una parella bastant trapella que quan  no ens rentem les dents ens pinten les dents de negre i s'hi fan una casa que es diu CARIES!!
L’Anna, la noia que ens explicava el taller d’en cric i en croc, ens va explicar com ens havíem de rentar les dents per tal que aquesta parella no es fessin la casa a la nostra boca.


Ens va explicar el conte d’un nen que es diu Magí que abans menjava moltes llaminadures i va haver d’anar al dentista. En Cric i en Croc volien enganyar-lo i donar-li una poma de caramel per tornar a la seva boca, però els estornells el vam avisar i vam aconseguir fer-los fora i tancar al Cric i el Croc dins d’una caixa màgica, els vam fer desaparèixer!

Sabeu com ho vam fer? Amb un raspall de dents que els va fer desaparèixer tot dient: abra cadabra pota de cabra, que en Cric i en Croc desapareguin! I taxàn! Ja no van tornar a molestar més al Magí.
L’Anna ens va regalar a tots una medalla per haver-ho aconseguit i a més a més cadascú de nosaltres vam tenir de regal un raspall de dents màgic per raspallar-nos les dents després de menjar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I per començar....una llavor.

Primer dia d'escola, primera sorpresa/repte: En Bernat (un follet) ens ha demanat que plantem i cuidem unes petites llavors. Ho aconsegu...