dimarts, 30 d’abril de 2019

EN TREUBANYA!


Abans de setmana santa ens va aparèixer un nou amic a la classe... un cargol! El va portar l’Aimar del carrer i després de molt pensar-nos-ho vam decidir acollir-lo a la classe com a mascota.

Com que tenir una mascota és una responsabilitat molt gran vam decidir que havien d’investigar més sobre els cargols. Alguns ja sabien algunes coses d’ells i les van anar explicant. Vam pensar que havíem de fer primer de tot, tres coses:

1.       POSAR-LI NOM
2.       FER-LI UNA CASA
3.       POSAR-LI MENJAR

Entre tots vam pensar que un bon nom pel nostre amic seria TreuBanya. Sembla que a ell li agrada, doncs quan li cantem la cançó surt a saludar-nos.

Després vam anar a la cuina on ens van donar una fulla ben gran d’enciam, alguns estornells estaven convençuts que li agradaria!

Finalment li vam fer una caseta provisional pels dies de setmana santa. El va cuidar l’Aimar a casa seva mentre estàvem de vacances.

Un cop hem tornat de vacances, estem començant a aprendre cosetes sobre cargols i li hem fet una caseta ben bonica, on podem veure tot el que fa el TreuBanya! Per fer-li companyia li hem fet uns cargolets de plastilina perquè no estigui sol, sembla que li han agradat molt! Aquests dies seguirem investigant sobre la vida dels cargols! mireu quines fotografies d'aquests dies! ens n'estem ocupant molt!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I per començar....una llavor.

Primer dia d'escola, primera sorpresa/repte: En Bernat (un follet) ens ha demanat que plantem i cuidem unes petites llavors. Ho aconsegu...