divendres, 26 d’abril de 2019

ELS ROSEGADORS


Avui era el torn de la conferència de la Rita. El tema escollit eren els rosegadors!


Ha vingut amb molta informació! Sense ni pensar-s’ho un segon ens ha dit els noms de tots els rosegadors de Catalunya, ens ha explicat com tenen les dents i de quina forma són. Per que ho veiéssim millor ens ha portat el dibuix d’un cap de ratolí amb unes dents molt grans! Ens ha explicat que amb elles rosseguen, per això es diuen rosegadors.Ens ha explicat el que mengen, ho portava en una capseta que ens ha ensenyat un per un.
També ens ha explicat altres curiositats, per exemple que els rosegadors neixen sense pèl.
 

Quan ha acabat d’explicar-nos tot el que portava preparat ens ha ensenyat molts llibres que té a casa dels rosegadors! N’ha portat 12! Ens ha explicat  del que tractaven, els deixarem uns dies a la classe perquè els puguem veure.Per acabar la Rita ens ha portat una sorpresa molt dolça! Unes galetes en forma d’esquirol que a la seva panxa posava Rita! Estaven molt bones!


Per últim ha tocat el torn de preguntes, que no eren poques! La Rita les ha contestat totes. Li hem fet un merescut aplaudiment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I per començar....una llavor.

Primer dia d'escola, primera sorpresa/repte: En Bernat (un follet) ens ha demanat que plantem i cuidem unes petites llavors. Ho aconsegu...