divendres, 29 de març de 2019

L'IKER ENS FA LA CONFERÈNCIA DELS CAVALLS


Avui l’Iker ens ha fet la conferencia dels cavalls.
Ha començat molt segur presentant el tema i amb l’ajuda de les cartolines ha anat explicant tot el que havia treballat a casa. Les parts del cavall, que mengen i fins i tot ens ha explicat una sortida que va fer ell amb cavalls.L’Iker ens ha explicat que la poma els hi agrada molt i que els cavalls neixen de la panxa de la seva mare. Són mamífers! Sabíeu que poden tenir sang freda o calenta? L’Iker ens ho ha explicat molt bé.  Ens ha explicat els colors que poden tenir els cavalls i hem après amb ajuda de la Rita que els cavalls femella es diuen eugues.L’iker tenia preparada una sorpresa final! Una cançó que ens ha ensenyat molt bé a tots i que hem pogut cantar al final de la conferencia.
Hem fet al final algunes preguntes que ens venien pel cap: tots els cavalls corren igual?, com dormen els cavalls? Perquè has triat els cavalls?
L’iker ens ha contestat ben decidit totes les preguntes i hem acabat la conferencia amb un fort aplaudiment! Felicitats per la feina!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I per començar....una llavor.

Primer dia d'escola, primera sorpresa/repte: En Bernat (un follet) ens ha demanat que plantem i cuidem unes petites llavors. Ho aconsegu...