divendres, 29 de març de 2019

L'IKER ENS FA LA CONFERÈNCIA DELS CAVALLS


Avui l’Iker ens ha fet la conferencia dels cavalls.
Ha començat molt segur presentant el tema i amb l’ajuda de les cartolines ha anat explicant tot el que havia treballat a casa. Les parts del cavall, que mengen i fins i tot ens ha explicat una sortida que va fer ell amb cavalls.L’Iker ens ha explicat que la poma els hi agrada molt i que els cavalls neixen de la panxa de la seva mare. Són mamífers! Sabíeu que poden tenir sang freda o calenta? L’Iker ens ho ha explicat molt bé.  Ens ha explicat els colors que poden tenir els cavalls i hem après amb ajuda de la Rita que els cavalls femella es diuen eugues.L’iker tenia preparada una sorpresa final! Una cançó que ens ha ensenyat molt bé a tots i que hem pogut cantar al final de la conferencia.
Hem fet al final algunes preguntes que ens venien pel cap: tots els cavalls corren igual?, com dormen els cavalls? Perquè has triat els cavalls?
L’iker ens ha contestat ben decidit totes les preguntes i hem acabat la conferencia amb un fort aplaudiment! Felicitats per la feina!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La conferència d'en Marc

En Marc sempre ens ha dit que de gran volia ser policia. Doncs avui ens ha explicat el perquè. Ens ha ensenyat com és aquest cos de segureta...