dilluns, 18 de març de 2019

CARNAVAL ACABAT I AL SAC!


Els estornells vam gaudir plenament del carnaval disfressats d’astronautes! Voleu veure com vam fer la nostra disfressa?
Vam pintar les ampolles amb pintura i vernís , vam fer el mateix amb la caixa. .Entre tots vam voler que tinguéssim una bandera i vam treballar de valent per pensar-la. De totes les banderes que vam pensar vam triar la que més ens va agradar i la vam plasmar en una bandera gegant!!


També vam fer una màscara que representava el casc dels astronautes... i au! Ja teníem la disfressa feta! No ens vam oblidar de portar la petjada del nostre astronauta preferit, el Nil Amstrong!Els estornells també vam fer una màscara gegant per decorar l'escola, com que ens disfressavem d'astronautes, vam pensar que què millor que les petjades! i mans a l'obra! vam pintar la màscara negra, vam fer petjades platejades que anàven cap a una lluna gegant que estava al mig de la màscara!Durant la setmana del Carnaval, els emisaris del carnestoltes ens feien anar amb unes ordres molt divertides! pijama, roba interior per sobre, vestits de cuiners... ens ho vam passar pipa!


Quan vam parlar de que ens havia agradat més, va ser molt difícil decidir-nos, la festa del xató i l'arrivo amb el paperet van ser les que ens van divertir més!
FINS L'ANY QUE VE CARNESTOLTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Artteràpia

Avui hem fet la primera part del taller d’artteràpia. El Víctor ens ha explicat una història de colors i ens ha fet una proposta molt intere...