dimecres, 20 de febrer de 2019

NOUS RACONS A LA CLASSE!

Aquests últims dies hem posat nous racons a la classe! Quan heu entrat a buscar-los a la tarda o a l'entrada del matí de ben segur que us han ensenyat les últimes novetats.

Ara que ja les hem pogut tastar una miqueta durant aquests dies, us les vull ensenyar amb una mica més de calma.

Aquests racons tenen una sèrie de propostes entorn el llenguatge matemàtic, el llenguatge verbal i l’artístic. Totes aquestes propostes seran canviants durant el curs i ells les podran triar depenent les seves preferències.

Aquests primers dies al racó de llenguatge verbal hi trobem els nostres noms per resseguir, paraules per descobrir i escriure,  rodes de discriminació auditiva (imatge-so), grafisme amb plantilles per fer traç en una safata amb farina i tampons de lletres per crear paraules inventades o que ja coneixem. També tenim la caseta amb titelles i ninotets per la part més oral i simbòlica.
Al racó de llenguatge matemàtic hi troberm targetes per comptar, formes per copiar amb pals de polo, nius d’ocell amb pedretes per posar-hi tants ous com diu el niu, peces petites per construir i el joc que ens va cagar el tió d'imitar patrons. També tenim la zona de encaixos i puzles.

Al racó artístic hi trobem aquarel·les, hama beads, colors, retoladors, tisores, cola, retalls de papers de diferents textures i colors, grafisme per fer amb pedretes de colors i una safata per retallar diferents formes.Els Estornells estan encantats amb aquests nous racons, ja veieu a les imatges que estaven molt concentrats aprenent tot jugant. Als racons hi jugarem sobretot els divendres a la tarda.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Artteràpia

Avui hem fet la primera part del taller d’artteràpia. El Víctor ens ha explicat una història de colors i ens ha fet una proposta molt intere...