divendres, 22 de febrer de 2019

ELS EGIPCIS I TUTANKAMON


Avui el Guillem ens ha fet la conferencia d’un tema molt esperat a la classe dels Estornells! “els egipcis i Tutankamon”.

Quan ha arribat el moment de fer-la, s’ha ben preparat tot disfressant-se de Tutankamon. Un cop a dins la classe, ens ha explicat de qui era la disfressa que portava i tot el que envolta a aquest personatge històric.
Ens ha parlat de les piràmides, ens ha explicat que els egipcis eren molt treballadors i que treballaven molt en equip, ens  ha parlat del riu Nil, molt important per transportar les pedres que farien servir per crear les piràmides i del laberint secret on van trobar a Tutankamon.
A més a més, portava un Tutankamon fet de fang en un sarcòfag ben xulo fet a casa que ha despertat veritables passions. Els Estornells s’han interessat molt pel tema, li han preguntat com és que tenia la disfressa, com havia fet el Tutankamon, li han preguntat pel sarcòfag…
Com que ens hem quedat amb ganes de tenir més informació, hem vist un, cop acabada la conferencia, un vídeo a la pissarra digital sobre els egipcis i hem pogut comprovar que en Guillem ens ho havia explicat molt bé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I per començar....una llavor.

Primer dia d'escola, primera sorpresa/repte: En Bernat (un follet) ens ha demanat que plantem i cuidem unes petites llavors. Ho aconsegu...