divendres, 1 de febrer de 2019

1 de FEBRER DE 2019, ELS ESTORNELLS ARRIBEN A LA LLUNA!

Avui hem fet una activitat ben especial! Els Estornells ens hem convertit en Nil Amstrong.

Quan hem entrat aquest matí, algun Estornell ja ha vist una bossa amb farina, oli i uns pots de purpurina. Què farem avui? mandonguilles?? cuinarem?? farem una masa??

Doncs no! avui els Estornells anirem a la lluna! Però com que no tenim coet, portarem la lluna a la classe! Amb l'ajuda de 8 paquets de farina i un litre d'oli de girasol, hem ben remenat per fer una mica de sorra llunar. Cada taula tenia una safata per barrejar els ingredients.


Quan ja teniem la barreja feta, d'un en un, hem anat afegint una mica de purpurina platejada a la sorra llunar, d'aquesta manera tenia un efecte molt més espacial!

Un cop ho tneiem tot ben barrejat hem abocat tota la barreja al nostre cel que teniem al terra, i de cop i ben rodoneta ja teniem la lluna!D'un en un, com si fòssim el mateix Nil Amstrong hem anat deixant la nostra petjada a la lluna! Quins astronautes més valents! ni un Estornell ha dubtat ni un moment en trepitjar l'espai!

Mireu quines petjades!

 


Ens ho hem passat pipa! això sí, per acabar, no ens hem pogut resistir a jugar una mica amb la nostra lluna particular!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I per començar....una llavor.

Primer dia d'escola, primera sorpresa/repte: En Bernat (un follet) ens ha demanat que plantem i cuidem unes petites llavors. Ho aconsegu...