divendres, 28 de febrer de 2020

EL CARNAVAL!!

Hem estat unes setmanes ben enfeinats i enfeinades preparant el carnaval a l'escola. Tot va començar amb una carta que deia que havíen segrestat Sa Majestat Carnestoltes i ens necessitava per salvar-lo, demostrant que nosaltres sabíem cuidar al planeta.

La temàtica ja ens va agradar, superherois i superheroines! Vam inventar-nos el SUPERPLANETA, un superheroi que salvava als animals dels plàstics dels mar i els protegia dels incendis.

També ens va arribar un mantó gegants que vam decorar de les comparses amb material reciclat.Els emisaris van venir i ens van demanar portar pijama i roba del revés, això com sempre, ens va encantar!

Al final de la setmana la xatonada amb la coca de llardons que vam preparar i l'Arrivo amb el paperet per fer esclatar la gran festa!Com cada any el Carnestoltes ha acabat cremat, axò sí, aquest any una miqueta més tard per culpa del vent.


FINS L'ANY QUE VE CARNESTOLTES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Construïm!!!

Aquests dies hem estat fent l'últim repte de matemàtiques. Ens han fet construir una vagoneta. Hem investigat el plànol en pla i després...