dimecres, 20 de novembre de 2019

ELS EXTRATERRESTRES

Divendres passat el Martí ens va parlar sobre els extraterrestres. Ens va explicar que la galàxia que és molt gran i que la terra està al sistema solar, es diu així perquè hi ha el sol. Ens va parlar dels planetes i que de moment cap científic ha trobat vida a cap altre planeta, tot i que han descobert un planeta bessó de la terra que es pensen que potser hi ha aigua, però no ho saben perquè està molt i molt lluny! encara no hi podem arribar amb cap coet.Ens va explicar que el curiosity és un robot que ha arribat a mart i que els sembla que ha trobat gel. Els científics ho estan investigant.


Ens va parlar també de l'Area 51, que està a Nevada als Estats Units, allà hi ha uns investigadors que miren el cel esperant trobar algun ovni, de moment però, segueixen sense trobar-ne cap, tot i que hi ha alguna fotografia que ho sembla.


Per acabar, ens va ensenyar molts contes que parlaven dels extraterrestres i de l'espai, així com llibres d'informació. També ens va portar un photocall que era un extraterrestre del planeta que s'havia inventat! Ens va agradar molt!!

Gràcies Martí!

1 comentari:

  1. Molt interessant i l'astrofísic que ha fet la dissertació molt guapo i eixerit. Bravo Martí.

    ResponElimina

Construïm!!!

Aquests dies hem estat fent l'últim repte de matemàtiques. Ens han fet construir una vagoneta. Hem investigat el plànol en pla i després...