dimarts, 21 de maig de 2019

ELS PANGOLINS


La Laia ens ha presentat els pangolins. Els Estornells s’han quedat ben parats, ja que no n’havien vist mai cap i es pensaven que eren uns dinosaures.


 La Laia de seguida ens ha explicat que no són dinosaures, sinó que són uns animals que encara existeixen! Amb la Laia hem après que els pangolins tenen la llengua tan llarga com ells i que s’alimenten de tèrmits i formigues.


 Per poder agafar el seu menjar fa servir unes ungles llarguíssimes que tenen per fer el forat i amb la llengua cacen els insectes.


Ens ha ensenyat com són les cries , la llengua, les ungles i ens ha explicat el curiós mètode que tenen quan estan en perill. Es fan una bola molt dura que ni les dents dels lleons poden travessar la seva pell! Quan ha acabat ens ha ensenyat un pangolí que havia fet el seu pare i una màscara que havia fet la seva mare d’un pangolí. Ens ha agradat molt!Quan ha arribat el torn de les preguntes li hem preguntat com es que ha triat els pangolins. Ens ha explicat que els va veure en un capítol dels germans kratt i li van agradar molt!

Moltes gràcies Laia!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Construïm!!!

Aquests dies hem estat fent l'últim repte de matemàtiques. Ens han fet construir una vagoneta. Hem investigat el plànol en pla i després...