dimarts, 12 de febrer de 2019

TALLER DE GRAFISME CREATIU

Els dilluns per la tarda els Estornells estem dividits en dos grups. Mentre un grup fa biblioteca amb la Marta March, l'altre es queda a la classe fent una altra proposta. i a mitja tarda canviem.

Aquest trimestre he preparat un taller de grafisme creatiu que es farà cada dilluns amb mig grup. Què és el grafisme creatiu i per a què serveix? doncs és una proposta de treball dels diferents traços com a treball previ de les habilitats que ajudaran els alumnes en el llenguatge escrit, és a dir, practiquem la orientació, el moviment de la mà, practiquem com agafar els colors o els materials que aniré proposant (retoladors, ceres, aquarel·les..) i d'una manera dinàmica anirem practicant el traç. A més a més, com que podem triar els colors, i en algunes propostes fins i tot, podran inventar traços i crear ells el disseny, és un treball que també relaxa la ment i dóna pas a la part més creativa de cadascú.

Us deixo una mostra del que hem començat a fer aquests dos dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Construïm!!!

Aquests dies hem estat fent l'últim repte de matemàtiques. Ens han fet construir una vagoneta. Hem investigat el plànol en pla i després...